Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

9,2 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,6
Comfort
9,3
Locatie accommodatie
8,7
Faciliteiten
9,1
Personeel
9,2
Waar voor uw geld
9,1
Beoordelingen
    GM
    nl
    9,6
    15 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    6,2
    4 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Chris
    be
    9,6
    13 augustus 2017
    Aangenaam en verzorgd verblijf
    /
    Iedereen komt hier laat aan, dus na middernacht ( of vertrekt vroeg ) voor de Insight Passage Boot, maar daar is men op voorzien ( telefoon hangt aan de voordeur om gastvrouw wakker te bellen met duidelijke instructies ) . Zeer netjes ( schoenen uitdoen ! ) en comfortabel . Lekker ontbijt . Echt nog een B&B met verzorgde kamers en eigen sanitair
    Brenda
    nl
    10
    4 augustus 2017
    Top locatie binnen 5 minuten van de ferry en het centrum
    Gehorig
    De locatie
    Rene
    nl
    9,2
    17 juli 2017
    primaverblijf !!
    ontbijt was heerlijk en goed verzorgd. vriendelijke oma en kleinzoon van de B&B . Ontvangst was goed ondanks het late tijdstip dat we aankwamen vanaf de boot. Vanaf de boot is het 5 minuten rijden naar B&B , ideaal na zo"n boottocht. Kijk even goed hoe je moet rijden of raadpleeg de navigatie want de weg er naar toe is donker.
    Frans
    be
    10
    5 juli 2017
    Heerlijk ontbijt / geode kamer / heel dicht bij de BC-Ferries Prince Rupert naar Port Hardy via Inside Passage Vacouver Island
    Matthias
    be
    10
    16 september 2016
    Geweldige B&B!
    Cindy is een geweldig fijne gastvrouw en onze kamer, met eigen badkamer, was uitstekend. De blueberry pancakes bij het ontbijt zijn een aanrader!
    Nikaj
    nl
    9,6
    15 september 2016
    Top!
    Niks
    We kwamen laat (0:00 uur) van de ferry, maar werden prima ontvangen. We hebben een mooie kamer, goede WiFi en een lekker omtbijtje.
    Jacobus
    nl
    9,6
    20 augustus 2016
    prima overnachting na Inside Passage
    Gastvrije ontvangst door kleinzoon eigenaresse om 24.00 's nachts (na aankomst met Inside passage. Andere ochtend heerlijk ontbijt. We hadden de kamer met een gedeelde badkamer, maar omdat de andere gasten al in alle vroegte vertrokken waren naar de boot , hebben we daar niets van gemerkt .
    Maritza
    nl
    10
    14 augustus 2016
    Uitstekend
    Deze b&b geboekt voordat we de Inside Passage namen. Ontzettend fijne eigenaar, zeer schone, keurige, complete kamers. En een grote gezamenlijke ruimte met koffie/thee faciliteiten. Omdat we erg vroeg weg moesten voor de Inside Passage, lag er in de koelkast een ontbijtje voor ons klaar. De afstand naar de ferry was slechts 4 minuten.
    Eduard
    nl
    8,3
    10 augustus 2016
    Top accomodatie
    Geen tegenvallers
    Kamer was geweldig, giga groot bed en een complete badkamer met prachtig bad. Zeer gastvrij ondanks de late aankomst door de boottocht TOP
    Erik VA
    be
    8,3
    28 juli 2016
    Perfect maar mist wat warmte
    Het is wat 'koud' ingericht
    De netheid, de service
    Jaap
    nl
    10
    10 juni 2016
    Niets.
    Prachtige en ruime kamer. Gemeenschappelijke ruimte van alle gemakken voorzien.
Sluiten